Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Iată cum se prepară Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie: Toate legumele se toacă în cubulețe. Într-o cratiță pentru ciorbă, se încinge uleiul de floarea...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Prajește snitelele de pui în ulei de măsline până devin aurii. Călește usturoiul, dar adaugă-l în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată: Într-un bol mare, mixați crema de fistic și branza...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană: Preîncălziți cuptorul la 200°C. Spălați și tăiați roșiile, apoi...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor: Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați cozonacul în cuburi...
Citeste continuareaAperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă. Unge fiecare pachețel cu albuș de ous și presară susan. Coace în cuptorul preinalzit, la 190 grade C, pentru 20 minute....
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Tort Red Velvet sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare Prepararea blatului: Preincalziti cuptorul la 175°C. Ungeti doua tavi rotunde de 23 cm...
Citeste continuareaPostat de Stella29
Preparare Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente Topeste ciocolata Rupe-o in bucati mici si topeste-o pe baie de aburi (bain-marie). Pune o cratita cu...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Cum se prepara Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens: Prepara cafeaua si lasa la racit. Pregateste formele pentru desert. Mixeaza spuma smantana...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Făina de grâu este unul dintre cele mai utilizate tipuri de făină în bucătărie și vine în mai multe variante, fiecare având caracteristici specifice care le fac...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Din seria ingredientelor minune pe care le ofera natura, scortisoara este preferata multora. Scortisoara este o condiment aromat si versatil, derivat din coaja arborelui de scortisoara....
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Beneficiile consumului de fructe deshidratate Consumul de fructe deshidratate poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate, deoarece acestea sunt concentrate in nutrienti si antioxidanti....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|