Cheesecake cu capsuni -reteta nr 50

Postat de danielaR in Dulciuri
17 Apr 2014 | 3059 vizualizari
Cheesecake cu capsuni -reteta nr 50

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 250 gr ricotta
  • 100 gr smantana
  • 200 gr zahar
  • 3 folii gelatina
  • 150 gr pesmet+150 gr biscuiti populari macinati
  • 3 linguri cacao
  • 100 gr unt
  • 2 linguti de scortisoara
  • 100 gr zahar
  • capsuni

Mod de preparare

Amestecam pesmetul cu biscuitii macinati cacao scortisoara si zahar.

Adaugam untul si framantam.bila rezultata o dam la rece 10-15 min

Intre timp hidratam gelatina cu putina apa.dupa ce s-a inmuiat o punem pe foc sa se dizolve bine.atentie nu lasam sa fiarba gelatina.o lasam la foc numai cat se omogenizeaza si se dizolva bine

Amestecam branza cu ricotta si smantana.punem si zaharul.adaugam si gelatina.

Scoatem aluatul de la rece si il intinde in tava.punem compozitia cu branza si dam la rece pentru minim 3 ore.

Eu am decorat cu capsuni

Delicios :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu capsuni -reteta nr 50" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert salam de biscuiti cu unt, visine, nuca de cocos si alune de padure

Postat de RODIMUR

Desert salam de biscuiti cu unt, visine, nuca de cocos si alune de padure

Alunele se pregătesc din timp (se sparg și se opăresc, pentru a fi curățate de pielițe) după care se rumenesc ușor în cuptor. Se mărunțesc biscuiții, iar rahatul se taie...

Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata, spritate

Postat de privatelaura

Fursecuri cu ciocolata, spritate

Untul moale, semintele de vanilie, zaharul pudra si ciocolata topita le-am mixat intr-un castron. Am adaugat oul si am mixat in continuare. Am adaugat cacaoa, faina in doua transe, amestecand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2014, 08:57
Un deliciu
la 17.04.2014, 09:16
Delicios
la 17.04.2014, 09:22
ff bun!
la 17.04.2014, 09:27
la 17.04.2014, 09:34
Delicios!! La cat mai multe retete!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking