Chifle graham cu fulgi de secara

Postat de Toamna07 in Piine
4 Mar 2013 | 3214 vizualizari
Chifle graham cu fulgi de secara

Ador cerealele,fainurile integrale,fructele uscate,musli,intr-un cuvant, sanatatea. Cerealele constituie baza alimentatiei noastre,sursa principala de glucide,fibre,proteine si energie pentru organismul nostru,fiind remedii naturale pentru numeroase boli. Painicile mele,integrale,cu secara le prepar destul de des pentru ca sunt rapide si sanatoase.:) Secara este sursa importanta de fibre,vitamine si minerale,un aliment energizant,nutritiv si purificator. Preocupati-va de sanatatea familiei dumneavoastra!

Ingrediente

    ingrediente pentru 7 chifle
  • 250 g faina graham
  • 250 g faina neagra
  • 200 g fulgi de secara
  • 250 ml lapte batut
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul.Peste ele adaugam,putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat.Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.
Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute,foc mediu.

Rapid,gustos si sanatos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle graham cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Harcha sau galete marocane

Postat de comanligia

Harcha sau galete marocane

Intr-un bol se amesteca grisul fin,praful de copt,sarea si zaharul. Se topeste untul si se adauga in gris iar cu varfurile degetelor se amesteca pana devine nisipos. Se adauga laptele sau...

Citeste continuarea

Turte la tigaie

Postat de AdrianUdrea

Turte la tigaie

Se cerne faina intr-un vas Se amesteca drojdia uscata cu zaharul si se adauga peste faina. se amesteca din nou, totul. Se incalzeste laptele. Se face o adancitura la mijocul fainii si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2013, 10:55
O bunătate!
la 04.03.2013, 11:07
Ce-mi plac!
la 04.03.2013, 11:17
place
la 04.03.2013, 11:23
la 04.03.2013, 12:18
Ce imi plac!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking