Chifle graham cu fulgi de secara

Postat de Toamna07 in Piine
4 Mar 2013 | 3218 vizualizari
Chifle graham cu fulgi de secara

Ador cerealele,fainurile integrale,fructele uscate,musli,intr-un cuvant, sanatatea. Cerealele constituie baza alimentatiei noastre,sursa principala de glucide,fibre,proteine si energie pentru organismul nostru,fiind remedii naturale pentru numeroase boli. Painicile mele,integrale,cu secara le prepar destul de des pentru ca sunt rapide si sanatoase.:) Secara este sursa importanta de fibre,vitamine si minerale,un aliment energizant,nutritiv si purificator. Preocupati-va de sanatatea familiei dumneavoastra!

Ingrediente

    ingrediente pentru 7 chifle
  • 250 g faina graham
  • 250 g faina neagra
  • 200 g fulgi de secara
  • 250 ml lapte batut
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul.Peste ele adaugam,putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat.Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.
Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute,foc mediu.

Rapid,gustos si sanatos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle graham cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paine umpluta

Postat de AnyCostescu

Paine umpluta

Drojdia o amestecam cu zaharul, sarea si putin lapte cald si lasam sa creasca.. Restul de lapte se pune pe foc cu untul ,si se lasa pana untul s-a topit Intr-un bol punem faina(eu am pus...

Citeste continuarea

Chifle cu lapte

Postat de Steffy

Chifle cu lapte

Cernem faina alba si faina neagra intr-un vas, apoi le amestecam. Facem in mijloc un loc in care punem drojdia maruntita, zaharul si laptele caldut. Lasam 10 minute sa creasca drojdia si apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2013, 10:55
O bunătate!
la 04.03.2013, 11:07
Ce-mi plac!
la 04.03.2013, 11:17
place
la 04.03.2013, 11:23
la 04.03.2013, 12:18
Ce imi plac!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking