Chifle pufoase cu branza

Postat de ana in Dulciuri
27 Iun 2010 | 6527 vizualizari
Chifle pufoase cu branza

Ingrediente

  • Pentru Chifle
  • 500 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 50 ml smantana
  • 1 ou
  • 10 gr drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri zahar
  • 30 ml ulei
  • Umplutura
  • 200 gr branza sarata uscata
  • 3 linguri de smantana
  • Pentru uns
  • 2 linguri de smantana

Mod de preparare

Aluatul:dizolvam drojdia in lapte caldut si o incorporam in faina apoi adaugam celelalte ingrediente,uleiul la sfarsit.Framantam cam 5 minute

o lasam la dospit 30 minute apoi acoperim vasul cu o folie alimentara si coca obtinuta o tinem peste noapte la frigider.

Razuim branza si o amestecam cu smantana.

Rupem din coca portiuni mici (depinde ce dimensiuni doriti)le intindem bine cu mana pentru a forma un cerc ,punem cate 1 lingurita de branza in mijloc si strangem marginile spre mijloc.Le asezam in tava unsa cu ulei cu marginile stranse, in jos.

Le lasam iar la dospit cca 30 de minute le ungem cu smantana si le coacem la foc mic pe treapta de sus a cuptorului.

Sunt excelente la micul dejun ,la o cafea sau un pahar de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle pufoase cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chifle cu scortisoara

Postat de miha

Chifle cu scortisoara

Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In...

Citeste continuarea

Chifle pufoase cu branza topita

Postat de LALY

Chifle pufoase cu branza topita

Punem laptele intr-o craticioara si il punem la incalzit (atentie sa nu fiarba). Intr-un vas mai mare punem faina, sarea si drojdia si amestecam bine. Facem o gropita la mijloc si adaugam laptele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2010, 09:20
super!!!!acu fac si eu, sper sa-mi iasa
la 27.06.2010, 09:28
Multumesc Dana
la 27.06.2010, 09:47
ce bine arata
la 27.06.2010, 10:00
Lia multumesc
la 27.06.2010, 10:25
ce bune or fi....

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking