Chiftele dietetice de pui cu salata de legume

Postat de jurnalulanei in Aperitive / Garnituri
28 Oct 2010 | 7941 vizualizari
Chiftele dietetice de pui cu salata de legume

Saptamana trecuta am pregatit aceste chiftele din piept de pui, la cuptor, insa m-am razgandit in privinta sosului, datorita faptului ca inca mai aveam doua borcane de gogosari in otet a la mama, de anul trecut in stare perfecta si era pacat sa ii arunc. Asa incat garnitura a fost o salata de legume. Au fost delicioasele chiftelutele si cred ca nici nu mai pregatesc chiftelele clasice, ci doar asa, oricum sunt grele cele prajite in ulei si ingrasa si mai mult. Reteta o am de la tv de la Reteta de acasa.

Ingrediente

  • 500 g carne toccata de pui,
  • ½ cana pesmet,
  • ½ cana parmesan proaspat razuit,
  • 1 ou,
  • busuioc,
  • 1 ceapa tocata,
  • 2 catei de usturoi,
  • sare si piper.

Mod de preparare

Toate aceste ingrediente se amesteca , se formeaza chiftelutele , se aseaza pe hirtie de copt si se lasa la cuptor pina se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele dietetice de pui cu salata de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi noi cu sunculita afumata la cuptor

Postat de Corina33

Cartofi noi cu sunculita afumata la cuptor

Se curata cartofii, se taie in 4 sau 8, in functie de marime, apoi se pun la fiert in apa cu sare pentru 10-15 minute. Cand sunt aproape fierti se iau de pe foc si se scurg de apa. Sunculita se...

Citeste continuarea

Placinte cu branza si marar la cuptor

Postat de Valclaudia

Placinte cu branza si marar la cuptor

Preparam mai intai umplutura: branza telemea rasa se amesteca cu smantana si branza de burduf, apoi adaugam mararul spalat si tocat. Intr-un vas incapator punem drojdia, sarea si zaharul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2010, 14:06
cat de bine arata
la 28.10.2010, 14:17
la 28.10.2010, 14:23
excelent!mult mai sanatoase!
la 28.10.2010, 14:42
arata bine
la 28.10.2010, 19:30
am pus reteta deja la favorite , sunt mult mai,, light'' pregatite la cuptor

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking