Chiftele din legume cu sos de iaurt şi menta

Postat de kukibella in Aperitive / Garnituri
24 Iul 2013 | 4322 vizualizari
Chiftele din legume cu sos de iaurt şi menta

Ingrediente

  • ptr.chiftele:
  • 3 dovlecei
  • 3 cartofi
  • un fir de praz tanar
  • un morcov
  • o capatana de usturoi
  • 2 oua
  • 2 ling.faina
  • marar şi patrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 gr.branza de oaie un pic sarata(sau ceaveti prin casa)
  • ptr.sos:
  • 150 gr.iaurt(scurs de apa)
  • un praf de coriandru
  • 2-3 fire de menta proaspata
  • sare,piper

Mod de preparare

legumele se dau prin razatoare,se scurg;

se adauga cele doua linguri de faina,ouale,branza sfaramata,verdeata şi condimentele;

se amesteca bine ingredientele ,se acopera cu folie de plastic şi se lasa sa se odihneasca.

se formeaza chiftelele cu mana uda şi se prajesc ın ulei ıncins pana se rumenesc frumos;

se scot pe şervetele de hartie

se amesteca iaurtul cu coriandrul cu menta tocata marunt,sarea şi piperul.

se lasa şi sosul sa se odihneasca min.20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din legume cu sos de iaurt şi menta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Crema de branza cu ciuperci

Postat de rocsi_1612

Crema de branza cu ciuperci

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper. Dupa acest timp, le luam de pe foc, le rasturnam intr-o sita si le lasam sa se scurga si sa se raceasca. Le tocam...

Citeste continuarea

Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj

Postat de autodiag

Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj

Se decongeleaza aluatul de foitaj si se desface. Se taie in patru. Se pun cate doi cabanosi pe fiecare foaie, pe cate doua laturi paralele. Se aduc cabanosii catre centrul foii, rulati in...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 24.07.2013, 23:22
O bunatate!!
la 24.07.2013, 23:22
la 24.07.2013, 23:35
super
la 24.07.2013, 23:42
la 24.07.2013, 23:44
Super sosul.Si chiftelutele

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking