Chiftele la cuptor in camasa de susan

Postat de Valclaudia in Porc
20 Iul 2014 | 3872 vizualizari
Chiftele la cuptor in camasa de susan

Ingrediente

  • cca 500 gr. carne tocata de porc
  • 2 felii mari de paine neagra
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ou mare de casa
  • 3 cartofi medii
  • 3-4 linguri de pesmet
  • 4 linguri porumb dulce din conserva
  • 1 lingurita de boia dulce
  • sare si piper dupa gust
  • cca 200 gr. susan

Mod de preparare

Curatam cartofii si ustoroiul,ii taiem bucati si ii trecem prin robot. Inmuiem doua felii mari de paine neagra in apa rece, le stoarcem foarte bine, le trecem si pe acestea prin robot.

Amestecam carnea tocata cu 1 ou, 4 linguri de porumb dulce din conserva, 4 linguri de pesmet, sare, boia si piper, adaugam legumele maruntite,apoi legumele maruntite si painea maruntita, obtinem un amestec din care formam chiftele de marimea si forma dorita, trecem chiftelutele prin susan si le asezam apoi in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptor (folosim functia coacere cu ventilatie), lasam chiftelele la copt cca 40 minute pana se rumeneste susanul si devine auriu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor in camasa de susan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cap de piept de porc, cu cartofi la cuptor

Postat de rocsi_1612

Cap de piept de porc, cu cartofi la cuptor

Bucata de carne o spalam si o stergem cu niste servetele de bucatarie. Intr-un bol punem rosiile decojite si tocate marunt, sare, piper, boia de ardei dulce, foaia de dafin rupta bucatele, sosul...

Citeste continuarea

Piftii - racituri traditionale

Postat de MotanLaOale

Piftii - racituri traditionale

Picioarele, capul si carnea se curata, se spala si se pun in apa rece 1 ora. Zarzavatul se curata, se lasa intreg si se spala. Carnea se mai spala odata dupa ce a stat in apa si se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2014, 14:12
Nu ştiu cum se face, dar, chiftelele sunt printre preferatele mele, indiferent cum sunt preparate, îmbrăcate,îmbăiate.
la 20.07.2014, 14:25
Faine :
la 20.07.2014, 14:26
Cu sau fara camasa ,tot bune sunt!
la 20.07.2014, 14:37
Super bune!!
la 20.07.2014, 14:42
Ce sa mai delicioase

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking