Chiftele la cuptor in camasa de susan

Postat de Valclaudia in Porc
20 Iul 2014 | 3872 vizualizari
Chiftele la cuptor in camasa de susan

Ingrediente

  • cca 500 gr. carne tocata de porc
  • 2 felii mari de paine neagra
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ou mare de casa
  • 3 cartofi medii
  • 3-4 linguri de pesmet
  • 4 linguri porumb dulce din conserva
  • 1 lingurita de boia dulce
  • sare si piper dupa gust
  • cca 200 gr. susan

Mod de preparare

Curatam cartofii si ustoroiul,ii taiem bucati si ii trecem prin robot. Inmuiem doua felii mari de paine neagra in apa rece, le stoarcem foarte bine, le trecem si pe acestea prin robot.

Amestecam carnea tocata cu 1 ou, 4 linguri de porumb dulce din conserva, 4 linguri de pesmet, sare, boia si piper, adaugam legumele maruntite,apoi legumele maruntite si painea maruntita, obtinem un amestec din care formam chiftele de marimea si forma dorita, trecem chiftelutele prin susan si le asezam apoi in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptor (folosim functia coacere cu ventilatie), lasam chiftelele la copt cca 40 minute pana se rumeneste susanul si devine auriu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor in camasa de susan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tochitura de purcel, cu cartofi natur

Postat de RODIMUR

Tochitura de purcel, cu cartofi natur

Carnea se spală, se fasonează și se porționează în bucăți potrivite ca mărime. Se toarnă uleiul în cratiță și se dă la foc mic. Când uleiul se încălzește,...

Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu sunculita taraneasca

Postat de AdrianUdrea

Iahnie de fasole cu sunculita taraneasca

Fasolea se spala si se lasa in apa rece, la frigider, de pe o zi pe alta. A doua zi, se clateste bine si se pune la fiert in apa fierbinte si se lasa sa dea in doua-trei clocote. Se scurge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2014, 14:12
Nu ştiu cum se face, dar, chiftelele sunt printre preferatele mele, indiferent cum sunt preparate, îmbrăcate,îmbăiate.
la 20.07.2014, 14:25
Faine :
la 20.07.2014, 14:26
Cu sau fara camasa ,tot bune sunt!
la 20.07.2014, 14:37
Super bune!!
la 20.07.2014, 14:42
Ce sa mai delicioase

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking