Chiftelute cu peste afumat

Postat de madi_marin in Peste
24 Feb 2010 | 5638 vizualizari
Chiftelute cu peste afumat

Ingrediente

  • 150 g macrou afumat
  • 150 g file de macrou
  • 1 ou mare
  • condimente pentru peste
  • faina
  • usturoi praf
  • ceapa mica
  • marar
  • ulei

Mod de preparare

Pestele crud se fierbe in apa cu putina sare si putin otet. Cand e gata se curata de oase. La fel se curta si pestele afumat. Se pun la robot, se adauga si oul, condimentele, praful de usturoi, ceapa rasa pe razatoarea mica si se mixeaza bine. Pasta obtinuta se amesteca u faina pana cand obtinem o compozitie mai grosuta si care se poate modela chiftelute. Se dau bilutele prin faina si se prajesc in mai mult ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftelute de somon afumat in sos de smantana

Postat de RuxyRux

Chiftelute de somon afumat in sos de smantana

Preparam intai chiftelutele: Tocam la robot somonul, il amestecam cu ceapa razuita sau tocata cum doriti, cu usturoiul zdrobit, cu oul, turmericul, amidonul, pesmetul, berea(cele 3 linguri),...

Citeste continuarea

Chiftelute de peste

Postat de mihaelar63

Chiftelute de peste

Tonul se scurge de apa ,legumele se curata , se spala si se toaca . Amestecati toate ingredientele [mai putin malaiul si uleiul]cu ajutorul robotului Daca va pare prea moale amestecul mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2010, 23:11
buna idee cu chiftelute de peste o sa tin cont de ea si de amestecatul cu robotul . amesteci cu cutitul da ? sau framanta ?
la 24.02.2010, 23:21
iar te-ai gandit la mine?
la 24.02.2010, 23:36
Mmm, as papa si eu cateva
la 24.02.2010, 23:47
delicioase cu siguranta
la 25.02.2010, 00:06
Mihaela...cu cutitul, ca am facut+o pasta....

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking