Chiftelute cu spanac

Postat de Dea_Dea in Porc
31 Mai 2014 | 2737 vizualizari
Chiftelute cu spanac

Bun de tot spanacul ca-i proaspat si din gradina.

Ingrediente

  • SPANAC:
  • 200-300 gr spanac fiert si pus la scurs
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 200-300 ml lapte.
  • CHIFTELE:
  • 300 gr carne tocata de porc
  • 2 felii de paine
  • 5 fire de usturoi verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Spanacul il tocam. Punem la incins uleiul si adaugam usturoiul pisat sa se caleasca cateva secunde, adaugam faina, omogenizam , punem spanacul si adaugam laptele. Se lasa la fiert 20-25 min la foc mic cat sa fiarba si sa se ingroase si condimentam cu sare.

Carnea o punem in castron. Inmuiem feliile de paine in apa si le stoarcem si le punem peste carne. Tocam usturoiul verde si il punem in castron peste carne. Adaugam oul , condimentam cu sare si piper si facem chiftelute rotunde. Le prajim in uleiul incins.


Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spanac si chiftelute de ton cu ou romanesc

Postat de RuxyRux

Spanac si chiftelute de ton cu ou romanesc

Se curata usturoiul si se toaca marunt. Intr-un vas maricel se pune uleiul se incalzeste usor la foc mic si se adauga usturoiul. Imediat se pune si spanacul congelat, se lasa tot la foc mic...

Citeste continuarea

Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos alb

Postat de RuxyRux

Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos alb

Spanacul se fierbe intr-o cana de apa fix 3 minute, se scurge bine intr-o sita, se toaca. Quinoa se spala in cateva ape intr-o sita, se fierbe in doua cani pline cu apa timp de zece minute la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2014, 09:39
la 31.05.2014, 10:13
Bune!
la 31.05.2014, 10:45
bune
la 31.05.2014, 11:37
Multumesc!
la 31.05.2014, 11:51
vin la masa

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking