Chiftelute de curcan si vita marinate

Postat de gurita_ta2005 in Curcan
3 Ian 2013 | 3650 vizualizari
Chiftelute de curcan si vita marinate

Ingrediente

  • 1 ceapa alba mare
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cutie de rosii decojite
  • boia dulce,vegeta,piper,busuioc
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura faina
  • vin rosu

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt, se pune impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare si usturoiul pisat iar pe urma taiat feliute, intr-o tigaie cu ulei de masline. Se lasa pana devine ceapa sticloasa,se asezoneaza cu boia dulce si se stinge cu jumatate de pahar de vin rosu.Rosiile decojite de paseaza bine in blender cu 1 lingura de ulei de masline si busuioc.Se adauga peste ceapa calita si se lasa la foc mic sa fiarba.Se adauga si chiftelele pregatite,cca 7-8 (reteta aici http://www.facebook.com/photo.php?fbid=139358316218788&set=a.106181832869770.10798.100004338608842&type=1&theater&notif_t=like)

Se lasa la fiert timp de 30 minute,se mai completeaza cu apa daca mai este nevoie,adaugam si vegeta si piperul.Intr-un bol se pregateste `1lingura de faina cu smantana si se subtiaza cu apa.Se adauga 1 polonic din zeama de pe foc si se amesteca bine.Se toarna compozitia formata in oala si se mai lasa la foc mic 10 minute.Daca aveti la sfarsit puneti putin patrunjel verde.Se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de curcan si vita marinate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca

Postat de xana

Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca

Carnea se bate cu ciocanul de snitele ca sa fie cat mai subtire, apoi se condimenteaza pe ambele parti cu boia de ardei, cimbru, usturoi, ghimbir, sare si piper.  Peste carne se pun cate...

Citeste continuarea

Fudulii de curcan cu praz

Postat de gurita_ta2005

Fudulii de curcan cu praz

Fuduliile se pun intr-un castron cu apa rece,pentru a se spala bine si se curata de pielite. Se pun intr-un ceaun cu ulei de masline,se lasa cateva minute sa se prajeasca, dupa care se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2013, 00:46
) ce faci Bianca , ne aduci si tu de mancare la ora asta. Hai ca e bine mai ales ca eu am adus desert
la 03.01.2013, 00:46
Si cine aduce bautura?!
la 03.01.2013, 00:47
pai numa tu sa faci pofta?lipseste ciobita,cine o aduce?)
la 03.01.2013, 00:47
doralinda gasim si bautura,vi la masa?)
la 03.01.2013, 00:57
Vin bya, vin!!!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking