Ingrediente
- Pentru aluat:
- 2 oua
- sare
- 700 g faina
- Apa calduta
- Pentru umplutura:
- 300 g branza de burduf
- 2 oua
- 3-4 linguri cu zahar
Mod de preparare
-Din ingredientele date se face un aluat normal iar apa se pune putin cate putin, in functie de cum simti la mana aluatul.
-Branza se amesteca cu ouale batute si cu zaharul.
Pe o planseta curata punem putina faina si intindem o foaie.
Taiem foaia in patratele. Pe mijlocul fiecarui patratel punem cate o lingura de umplutura si unim doua colturi.
O sa ne iasa un triunghi si apasam bine pe margini pentru a nu se desprinde.
Intre timp punem o oala cu apa la fiert impreuna cu putina sare si un varf de lingurita cu faina.
Cand apa clocoteste punem triunghiurile si lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand.
Dupa ce se scot din oala punem putin zahar peste.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiroşte aka colţunaşi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|