Ingrediente
- 6 ciocanele de pui
- 2 legaturi ceapa verde ( 8 fire)
- 1 cutie de rosii decojite in bulion
- 200 ml suc de rosii( camara proprie)
- 2 lingurite baza de mancaruri cu legume
- 20 ml ulei
- piper
- ghimbir ras
- 300 g penne vegetables Panzani
Mod de preparare
Se spala si curata ciocanelele. Facem un mixt din 2 lingurite baza de mancaruri cu legume, piper, ghimbir ras si ulei, amestecam bine si tavalim ciocanelele prin acest mixt. Le asezam intr-un vas de yena, punem 1/2 cana apa si dam la cuptor cca 20 minute.
Intre timp taiem ceapa verde, rosiile din conserva si sucul de rosii, amestecam bine, daca e nevoie mai adaugam un pic de sare. Acest amestec de ceapa cu rosii il adaugam peste ciocanele si mai lasam la cuptor cca 40 minute, la foc moderat.
Pennele le punem la fiert in apa cu sare cand aceasta a dat in clocot, 3 minute, cum e specificat pe cutie. Se poate servi cu salata verde si ridichi, ca tot e sezonul lor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu ceapa verde,rosii si penne vegetables" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|