Ciulama de pui
Postat de licurici_lra
Carnea se spala bine, apoi se portioneaza si se pune la fiert in apa multa. Se spumeaza din cand in cand, iar cand nu mai face spuma, se adauga sare, ceapa intreaga curatata si...
Citeste continuareaHrisca este o planta ierboasa,gustoasa si aromata pe care o gasim in bucataria multor popoare.Semintele de hrisca pot fi consumate crude,fierte,prajite sau ca faina. Hrisca este recomandata persoanelor care sufera de afectiuni cardio-vasculare,persoanelor cu diabet zaharat si fragilitate vasculara,combate hemoragiile si este de mare ajutor in dieta pentru slabit.
Ingrediente
Mod de preparare1.Spalati bine ciocanelele de pui,apoi le asezati intr-un castron si le condimentati cu Vegeta.Le puneti in frigider pentru 30 de minute. Pofta mare! Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu hrisca si legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de licurici_lra
Carnea se spala bine, apoi se portioneaza si se pune la fiert in apa multa. Se spumeaza din cand in cand, iar cand nu mai face spuma, se adauga sare, ceapa intreaga curatata si...
Citeste continuareaPostat de JamilaCuisine
In primul rand pregatim marinata. Intr-un robot de bucatarie sau un blender punem iaurtul, patrunjelul, 2-3 linguri de ulei, zeama de la jumatate de lamaie, cateii de usturoi, ierburi de Provence,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|