Ciocanele de pui impanate cu sunca si usturoi

Postat de Constelatialeu in Pui
8 Oct 2013 | 9228 vizualizari
Ciocanele de pui impanate cu sunca si usturoi

Si invelite in mustar si s-au terminat repede.....Nu-i nici o noutate ca-mi plac mancarurile ''grele'',cu carne,condimentate s.a.m.d

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui
  • cateva bucatele de sunculita impanata
  • catei de usturoi
  • 1 lingura delikat cu gust de gaina
  • 1 lingura mustar
  • condimente-piper,boia dulce,cimbru
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 ardei rosu

Mod de preparare

Ciocanele le spalam curatam,de eventualele pene, fulgi si alte chestii necomestibile, le stergem de surplusul de apa.Tragem pielea spre partea ingusta a ciocanelului, crestam carnea din loc in loc si bagam in buzunarele formate sunculita si usturoi, tragem pielea la loc si trecem prin faina apoi prin amestecul de mustar+delikat+condimente+ulei de masline. Procedam la fel cu toate ciocanelele, apoi le asezam intr-un vas de yena, punem si restul de sunculita si usturoi, care ne-a ramas, rupem bucati ardeiul rosu si adaugam o cana cu apa. Dam vasul la cuptor cca 2 ore la foc domol.

Se pot servi cu orice fel de garnitura, eu am fiert niste ''macarale'' ca alea mi-au picat in mana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui impanate cu sunca si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Legume umplute cu piept de pui

Postat de Bucataras

Legume umplute cu piept de pui

Spala bine legumele, pentru ca le lasam pe toate cu coaja! Taie pe jumatate, pe lungime, vanata, dovlecelul, zucchini si ardeiul gras. Scoate semintele de la ardei si miezul de la vanata si...

Citeste continuarea

Copanele de pui in sos de vin

Postat de mirela0911

Copanele de pui in sos de vin

Intr-un bol se pune uleiul si condimentele. Se amesteca bine, apoi se pun bucatile de carne spalate si scurse de apa. Se amesteca bine pentru a se acoperi in intregime cu condimentele. Ceapa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2013, 06:43
Cleme, parcă asta era porţia mea, acum o afişezi pentru toată lumea?
la 08.10.2013, 06:45
Cred ca a facut mai multe portii! Pentru matinali
la 08.10.2013, 06:47
La pauza de pranz trec sa-mi servesc portia,Cleme! Pastreaz-o la rece pana atunci.
la 08.10.2013, 06:53
Padre,ai vrut un platou intreg,deci m-ai refuzat,acum o expun sa o fac de ras...
la 08.10.2013, 06:53
Valurito,nu mai este,dar daca stiu ca vi la pranz,mai fac un repetir...0

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking