Ciorba a la grec de vitel

Postat de diaconta in Ciorbe
30 Noi 2010 | 16452 vizualizari
Ciorba a la grec de vitel

Ingrediente

  • carne de vitel cu os(300 gr)
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura orez
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • ulei
  • sare,piper
  • verdeata

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se taie cubulete.Carnea se spala,se taie bucati si se pune sa iarba in apa cu putina sare.

Orezul se pune la fiert separat.

Intr-o cratita se pune putin ulei si se soteaza zarzavatul.Cand carnea este fiarta de trei sferturi se pune si zarzavatul.Se mai lasa la fiert.

Se amesteca cele doua galbenusuri cu smantana ,apoi se "desfac" cu supa,pusa cate putin pana cand amestecul ajunge la temperatura ciorbei.

Se adauga orezul,apoi amestecul de oua cu smantana.Se potriveste de sare si piper.

La sfarsit se pune verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba cu taitei si praz

Postat de gurita_ta2005

Ciorba cu taitei si praz

Bucatiile de pui se clatesc si se pun in oala de ciorba la fiert. Ceapa se toaca marunt, pastarnacul se taie buctai mici iar morcovul se da pe razatoarea mare si se pun intr-o tigaie cu ulei de...

Citeste continuarea

Ciorba de pasare cu multe legume

Postat de merisor67

Ciorba de pasare cu multe legume

Punem la foc o oală cu puțină apă și un praf de sare, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm carnea porționată. O lăsăm să fiarbă 2-3 clocote, apoi scurgem apa și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2010, 21:19
la 30.11.2010, 21:35

Ce mai posteste romanul!
la 30.11.2010, 21:36
Ina mi's pacatoasa ce sa fac?
la 30.11.2010, 21:40
Dia s-a pus pe gatit
la 30.11.2010, 21:41
daca-i bunacum sa nu poftesti

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking