Ciorba a la grec de vitel

Postat de diaconta in Ciorbe
30 Noi 2010 | 16458 vizualizari
Ciorba a la grec de vitel

Ingrediente

  • carne de vitel cu os(300 gr)
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura orez
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • ulei
  • sare,piper
  • verdeata

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se taie cubulete.Carnea se spala,se taie bucati si se pune sa iarba in apa cu putina sare.

Orezul se pune la fiert separat.

Intr-o cratita se pune putin ulei si se soteaza zarzavatul.Cand carnea este fiarta de trei sferturi se pune si zarzavatul.Se mai lasa la fiert.

Se amesteca cele doua galbenusuri cu smantana ,apoi se "desfac" cu supa,pusa cate putin pana cand amestecul ajunge la temperatura ciorbei.

Se adauga orezul,apoi amestecul de oua cu smantana.Se potriveste de sare si piper.

La sfarsit se pune verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba radauteana a la Motan

Postat de MotanLaOale

Ciorba radauteana a la Motan

Se curata carnea de pui, se spala si se pune la fiert in apa cu sare, foile de dafin si piperul boabe. Se ia spuma formata sa ramana lichidul curat. Cand carnea este aproape facuta se pun in...

Citeste continuarea

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Postat de aliliana

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Legumele se spala si se pun la scurs. Cele care necesita a fi tocate, le tocam ( aici ma refer la ceapa, morcov, telina). Salata se spala bine la jet de apa, se pune la scurs si se rupe in bucati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2010, 21:19
la 30.11.2010, 21:35

Ce mai posteste romanul!
la 30.11.2010, 21:36
Ina mi's pacatoasa ce sa fac?
la 30.11.2010, 21:40
Dia s-a pus pe gatit
la 30.11.2010, 21:41
daca-i bunacum sa nu poftesti

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking