Ingrediente
- 1 piept de pui
- 4-5 morcovi
- 2 patrunjei
- 1 ceapa
- ardei gras
- 2 cartofi potriviti
- 2 linguri orez
- 200 ml smantana
- 2 oua
- sare
- piper
- ulei
- apa
- tarhon in otet
- frunze patrunjel
Mod de preparare
Curatam si spalam bine legumele.
Taiem ceapa marunt, morcovii si patrunjelul rondele, ardeiul cubulete mici.
Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam legumele taiate si le calim usor aproximativ 10 minute.
Carnea o spalam bine de impuritati, o taiem cubulete si o adaugam peste legume.
Adaugam apa, aproximativ trei sfert din oala.
Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam cartofii curatati si taiati cubulete si orezul.
Cand e gata fiarta, oprim focul, si o dregem cu ou batut si smantana.
Adaugam tarhon murat dupa gust, in functie de cat o vrem de acra.
Decoram cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|