Ciorba acra cu leurda si smantana

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
4 Mai 2014 | 5342 vizualizari
Ciorba acra cu leurda si smantana

Fiind o reteta ,, veche'' o prezint in farfuriea ramasa de la bunica Irina :X

Ingrediente

  • 1 os de vacuta
  • 2 legaturi leurda verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei [ rosu+ verde]
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 3 linguri orez
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • sare
  • 1 ou
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura otet de pe ardei iute
  • 1 lingura otet de pe tarhon
  • sare

Mod de preparare

  1. Osul se opareste cu apa clocotita
  2. Se curata si se spala legumele .
  3. Se pune osul la fiert cu morcovul  taiat cubulete .Sarati .
  4. Cand morcovul este fiert se adauga ardeiul si cartoful tot cubulete taiate .
  5. Imediat dupa asta se pune orezul ,piperul si foaia de dafin .
  6.  Se drege ciorba cu oul amestecat cu smantana si zeama calda din supa .
  7. Se acreste cu otet de pe tarhon si ardei ute .
  8. La sfarsit se aduga leurda  si ceapa spalate si taiate marunt .
  9. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu leurda si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba radauteana

Postat de Pungasa_Rogue

Ciorba radauteana

Se spala carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa. Cand se formeaza spuma, aceasta se indeparteaza. Se adauga ceapa (curatata de foi si spalata), morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu afumatura

Postat de deyutzky

Ciorba de fasole cu afumatura

Punem fasolea intr-un bol cu apa rece si o lasam peste noapte sau macar 3-4 ore, pentru a se inmuia cat trebuie. Dupa acest timp, clatim bine fasolea si o punem la fiert intr-o oala cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2014, 23:54
la 05.05.2014, 00:03
la 05.05.2014, 00:52
grozava ciorbica
la 05.05.2014, 06:35
buna buna!
la 05.05.2014, 06:37
delicioasa!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking