Ciorba ardeleneasca

Postat de carla27carla in Ciorbe
12 Feb 2011 | 4902 vizualizari
Ciorba ardeleneasca

Ingrediente

  • carne afumata de porc
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina radacina
  • 200 gr de smantana
  • 1 ou
  • vegeta,piper
  • tarhon,leustean
  • frunze de patrunjel
  • 1 mana de orez
  • 1 lingura de bors magic

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea afumata si se spumeaza de cate ori e nevoie.Cand a fiert se scoate si se taie marunt.Se curata si se taie 2 cepe si se pun in oala,se adauga zarzavatul tocat marunt si se lasa sa fiarba.Se adauga carnea bucatele si o mana de orez.Se pune vegeta si piper dupa gust.Cand e fiert si orezul se freaca un galbenus de ou cu smantana,se adauga cu polonicul din ciorba pana se aduce la aceeasi temperatura,se trage oala de pe foc si se toarna in oala amestecand .Se adauga borsul magic,tarhonul,leusteanul si frunzele de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciorba ardeleneasca de varza cu ciolan, la slow cooker Crock-Pot 6L Duraceramic

Postat de merisor67

Ciorba ardeleneasca de varza cu ciolan, la slow cooker Crock-Pot 6L Duraceramic

Mai întâi spălăm foarte bine ciolanul afumat, în apă fierbinte. Apoi îl crestăm în mai multe locuri, fără a-l dezosa. Curățăm legumele și le tocăm. Un...

Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta ardeleneasca

Postat de andaoana

Ciorba de miel reteta ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori.  Am oprit focul si am strecurat supa. Cand am putut sa lucrez cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.02.2011, 16:04
pap ca-s prima si-mi plac ciorbele
la 12.02.2011, 16:18
carla daca este ardeleneasca cum sa lipsesc
la 12.02.2011, 16:44
aedeleneasca cu bors ? mai rar ... dar mie-mi place
la 12.02.2011, 17:05
la 12.02.2011, 17:47
mananca kamy ca este

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking