Ingrediente
- Carne de pui cu os
- 2 morcovi
- 1 patrunjel
- 1 ceapa
- 70 g orez
- 1 ou
- 200 ml smantana
- tarhon
- sare
- piper
Mod de preparare
Se pune la fiert carnea in apa cu sare.
Zarzavatul se curata si se taie rondele.
Morcovii se calesc in putin ulei(dau o culoare frumoasa ciorbei)
Dupa ce a dat in clocot apa in care se fierbe carnea, se spumeaza si se adauga legumele. Se lasa sa fiarba.
Cind sunt toate aproape fierte se adauga orezul spalat. Galbenusul de ou se amesteca impreuna cu smantana si 1 polonic ciorba fierbinte.
Se stinge focul si se adauga oul cu smantana si tarhonul tocat marunt. Se potriveste gustul de sare si piper si se acreste ciorba cu ce va place.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba bistriteana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|