Ciorba cu coaste de porc

Postat de Dya in Ciorbe
3 Iun 2013 | 14107 vizualizari
Ciorba cu coaste de porc

Ingrediente

  • 1 kg coasta de porc
  • 4 linguri cu suc de rosii
  • 2 cartofi mari taiati cubulete
  • radacina de pastarnac
  • 2 fire de ceapa verde
  • radacina de telina
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 cepe albe
  • 2 rosii mici
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • leustean
  • tarhon
  • sare
  • 1/2 l bors

Mod de preparare

Spalam bine coastele (cand le-am cumparat am cerut sa mi le taie in jumatate pentru ca erau prea lungi) si le punem la fiert (cam 20-25 de minute) intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa rece, adunand spuma formata.

Separat, tocam legumele si le calim usor (optional) in 2-3 linguri cu ulei, dupa care le adaugam in ciorba si lasam sa fiarba la foc mic, in oala acoperita cu un capac. Punem cartofii taiati cubulete si lasam pe foc pana ce carnea este bine fiarta. Acum putem adauga borsul si sucul de rosii, potrivim de gust cu sare si lasam sa mai dea intr-un clocot, doua. Presaram tarhonul, patrunjelul si leusteanul si servim cu un ardei iute, iute!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de coaste afumate

Postat de Constelatialeu

Ciorba de coaste afumate

Mai intai am taiat coastele in bucatele mai mici, le-am spalat cu apa calduta si apoi le-am pus sa fiarba in 4 l de apa. Cand a inceput sa fiarba si sa formeze spuma, am indepartat-o. Cat timp...

Citeste continuarea

Luscos ardelenesc

Postat de Pungasa_Rogue

Luscos ardelenesc

Se scot coastele, iar carnea macra se taie cuburi.  Se pune carnea la fiert impreuna cu crengutele de cimbru uscat. Se ia spuma de pe deasupra, care se formeaza de la carne.  Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2013, 20:11
Armonie de culori la tine in farfurie!
la 03.06.2013, 20:11
Cat de buna este!
la 03.06.2013, 20:11
la 03.06.2013, 20:12
Multumesc dragele mele!
la 03.06.2013, 20:14
Bun a

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking