Ciorba din coaste de porc proaspete acra cu bors

Postat de Constelatialeu in Ciorbe
19 Aug 2013 | 37783 vizualizari
Ciorba din coaste de porc proaspete acra cu bors

Incep sa-i plac pe norvegieni,deoarece am gasit sa cumpar coaste de porc,preferatele mele......

Ingrediente

  • 1 kg coaste de porc proaspete
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi potriviti
  • 1/2 telina
  • 2 linguri orez basmati
  • 100 g bors magig
  • sare
  • leustean
  • cca 7-8 l apa

Mod de preparare

Se taie coastele, se spala si se pun la fiert in 7-8 l apa, se adauga putina sare. Din cand in cand se aduna spuma formata.

Cat timp fierb coastele pregatim legumele, taiem ceapa marunt, ardeiul cubulete mici, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica. Dupa ce carnea este aproape fiarta si am adunat toata spuma adaugam legumele si potrivim de sare. Cand sunt aproape fierte legumele adaugam orezul, cand este fiert si orezul adaugam borsul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 minute. Tragem ciorba de pe foc si adaugam leustean tocat.

Se poate servi si cu smantana, eu o prefer asa cum este, nu ma impac cu smantana decat la ciorba de burta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din coaste de porc proaspete acra cu bors" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Bors taranesc de perisoare

Postat de RuxyRux

Bors taranesc de perisoare

Perisoarele: toc carnea impreuna cu ceapa, adaug orezul spalat, sarea, oul, uleiul si omogenizez compozitia. Intr-o lingura, sau doua de ulei pun ceapa tocata, adaug si legumele congelate, pun...

Citeste continuarea

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon

Postat de Zamfira

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon

Curăţaţi păstăile de fasole. Tăiaţi sau rupeţi capete păstăilor şi eliminaţi “aţele” de pe marginea acestora dacă ele există.Tăiaţi sau rupeţi păstăile în...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.08.2013, 15:25
la 19.08.2013, 15:31
Foarte buna!
la 19.08.2013, 15:34
Chiar e buna asa acrisosra pe caldurile astea
la 19.08.2013, 15:36
Super! Să înțeleg că ți-ai luat și farfuriile și Borșul Magic, din Românica, să-i dai pe spate pe norvegieni
la 19.08.2013, 15:39
buna zama ai facut

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking