Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors

Postat de Constelatialeu in Ciorbe
19 Aug 2013 | 38326 vizualizari
Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors

Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors Incep sa-i plac pe norvegieni,deoarece am gasit sa cumpar coaste de porc, preferatele mele... Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: coaste de porc, ardei gras, ceapa, morcov, telina, orez, bors

Ingrediente

Ingrediente pentru Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors:

  • 1 kg coaste de porc proaspete
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi potriviti
  • 1/2 telina
  • 2 linguri orez basmati
  • 100 g bors magig
  • sare
  • leustean
  • cca 7-8 l apa

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors:

Se taie coastele, se spala si se pun la fiert in 7-8 l apa, se adauga putina sare. Din cand in cand se aduna spuma formata.

Cat timp fierb coastele pregatim legumele, taiem ceapa marunt, ardeiul cubulete mici, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica. Dupa ce carnea este aproape fiarta si am adunat toata spuma adaugam legumele si potrivim de sare. Cand sunt aproape fierte legumele adaugam orezul, cand este fiert si orezul adaugam borsul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 minute. Tragem ciorba de pe foc si adaugam leustean tocat.

Se poate servi si cu smantana, eu o prefer asa cum este, nu ma impac cu smantana decat la Ciorba de burta.

Delicioasa mi s-a parut si reteta Ciorba taraneasca de porc si Ciorba de porc cu legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciorba de perisoare

Postat de Irina

Ciorba de perisoare

Pentru inceput am pus capul de piept la fiert, am spumuit si l-am lasat sa mai fiarba ceva vreme singur, pana am adaugat legumele si perisoarele, pentru a fi sigura ca e carnea fiarta bine si...

Citeste continuarea

Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura

Postat de Valclaudia

Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura

Spalam pieptul de porc afumat si il taiem cubulete. Prajim cubuletele in oala in care dorim sa fierbem ciorba, pana devin aramii. Ceapa si frunzele de varza se spala si se taie cubulete....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.08.2013, 15:25
la 19.08.2013, 15:31
Foarte buna!
la 19.08.2013, 15:34
Chiar e buna asa acrisosra pe caldurile astea
la 19.08.2013, 15:36
Super! Să înțeleg că ți-ai luat și farfuriile și Borșul Magic, din Românica, să-i dai pe spate pe norvegieni
la 19.08.2013, 15:39
buna zama ai facut

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking