Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors

Postat de Constelatialeu in Ciorbe
19 Aug 2013 | 38357 vizualizari
Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors

Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors Incep sa-i plac pe norvegieni,deoarece am gasit sa cumpar coaste de porc, preferatele mele... Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: coaste de porc, ardei gras, ceapa, morcov, telina, orez, bors

Ingrediente

Ingrediente pentru Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors:

  • 1 kg coaste de porc proaspete
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi potriviti
  • 1/2 telina
  • 2 linguri orez basmati
  • 100 g bors magig
  • sare
  • leustean
  • cca 7-8 l apa

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors:

Se taie coastele, se spala si se pun la fiert in 7-8 l apa, se adauga putina sare. Din cand in cand se aduna spuma formata.

Cat timp fierb coastele pregatim legumele, taiem ceapa marunt, ardeiul cubulete mici, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica. Dupa ce carnea este aproape fiarta si am adunat toata spuma adaugam legumele si potrivim de sare. Cand sunt aproape fierte legumele adaugam orezul, cand este fiert si orezul adaugam borsul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 minute. Tragem ciorba de pe foc si adaugam leustean tocat.

Se poate servi si cu smantana, eu o prefer asa cum este, nu ma impac cu smantana decat la Ciorba de burta.

Delicioasa mi s-a parut si reteta Ciorba taraneasca de porc si Ciorba de porc cu legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Zeama de cocos in stil Basarabean

Postat de Ksenya

Zeama de cocos in stil Basarabean

Se pune cucosul (asa ii zice) pregatit, in apa la fiert, cam doi litri cu o lingurita de sare. Se spumeste foarte bine, se micsoreaza flacara la minim. Se adauga ceapa intreaga si se fierbe...

Citeste continuarea

Borș cu carne de pasăre și legume de vară

Postat de panacris

Borș  cu carne de pasăre și legume de vară

Ceapa și zarzavaturile se curăță și se toacă mărunt, se pun la înăbușit în puțin ulei și apă, cca. 10 minute acoperit la foc mic. Apoi se adaugă cartofii cubulețe, varza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.08.2013, 15:25
la 19.08.2013, 15:31
Foarte buna!
la 19.08.2013, 15:34
Chiar e buna asa acrisosra pe caldurile astea
la 19.08.2013, 15:36
Super! Să înțeleg că ți-ai luat și farfuriile și Borșul Magic, din Românica, să-i dai pe spate pe norvegieni
la 19.08.2013, 15:39
buna zama ai facut

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking