Ingrediente
- Ingrediente Ciorba cu perisoare de curcan reteta rapida si gustoasa
- 1 morcov
- 1 patrunjel radacina
- 1 ceapa
- 100 ml ulei
- 4 linguri pasta gogosari
- 2 linguri patrunjel verde tocat
- 2 linguri tarhon in otet
- 200 gr smantana
- sare
- piper
pt perisoare
- 500 gr carne curcan tocata
- 1 ou
- sare
- piper
- 2 linguri verdeata
- 2 linguri lapte
- 2 linguri pesmet
- 2 linguri ceapa tocata
Mod de preparare
Cum se prepara Ciorba cu perisoare de curcan reteta rapida si gustoasa
Morcovul , radacina de patrunjelsi ceapa se curata , se spala ,se razuiesc si se trag usor in ulei [2 min]
Se pune pasta de gogosari si 3 l apa .Se sareaza cu 1 lingurita de sare .
Se amesteca carnea de curcan ,cu ou , sare, piper ,ceapa tocata ,patrunjel , lapte si pesmet . See formeaza mici perisoare rotunde care se pun la fiert cand ciorba a inceput sa clocoteasca.
In 10 min ciorba e aproape gata , trebuie doar sa o asezonati cu sare , piper , smantana , verdeata si tarhon in otet. Serviti alaturi de ardei iuti si paine de casa. Recomandam si ciorba de rosii
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de curcan reteta rapida si gustoasa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|