Ciorba de broccoli cu ciuperci

Postat de lia in Ciorbe
22 Sep 2010 | 8797 vizualizari
Ciorba de broccoli cu ciuperci

O ciorbita sanatoasa, gustoasa, plina de vitamine, culoare si savoare. Serviti…va rog!

Ingrediente

  • 1kg Broccoli
  • 200g ciuperci proaspete
  • 1 lingura de ulei
  • 1 legatura Frunze de patrunjel
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 morcovi
  • Sare
  • piper
  • Smantana (facultativ)

Mod de preparare

Curatam si spalam bine toate legumele.  Broccoli-ul il desfacem in buchetele. Radacinoasele le dam pe razatoarea mare, ardeii  ii taiem cubulete, ceapa  o tocam marunt, frunzele de patrunjel le maruntim si ciupercile le feliem.

Punem uleiul la incins intr-o oala, de 4-5L. Adaugam radacinoasele si le lasam 2-3’ la calit, amestecand sa nu se arda. Adaugam frunzele, apoi feliile de ciuperci. Amestecam si mai lasam 2-3’ la calit, sa se patrunda bine aromele, apoi adaugam buchetelele de broccoli . Turnam cam 3L de apa peste legume, amestecam, asezonam si lasam la fiert cam 30’.

Putem servi ciorba ca atare sau cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de broccoli cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba alba cu perisoare de curcan

Postat de mihaelar63

Ciorba alba cu perisoare de curcan

Legumele se curata si se spala. Se toca cubulete telina, morcovul si patrunjelul. Se pun la fiert in 2 l apa sarata impreuna cu ceapa intreaga si foaia de dafin . Pentru perisoare se taie...

Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de cartofi cu os afumat

Postat de mihaelar63

Ciorba  ardeleneasca  de cartofi cu os afumat

Osul se opareste cu apa clocotita apoi se pune la fiert (apa  sa-l acopere). Legumele se curata si se spala. Ceapa morcovul, patrunjelul radacina si Kapia se taie cubulete si se pun la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.09.2010, 17:38
buna-buna! o sa fac si eu dar cu conopida...ca nu am brocoli!
la 22.09.2010, 20:56
Ce buna trebuie sa fie
la 22.09.2010, 21:22
Cate vitamine intr-un castronel
la 23.09.2010, 10:45
vero e buna si cu conopida
la 23.09.2010, 10:45
goudaserveste-te

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking