Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta

Postat de gurita_ta2005 in Ciorbe
23 Sep 2014 | 5398 vizualizari
Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta

A iesit atat de buna,incat am papat-o toata!:D

Ingrediente

  • 1 cutie de pancetta
  • 2 morocvi
  • fasole pastai verde proaspata
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de bors maggi cu smantana
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb/boia dulce
  • tarhon/leustean uscat
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Morcovii se dau pe razatoarea mare,se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt.
In oala de ciorba punem apa si o punem la foc,adaugam legumele calite si pancetta.
Fasolea pastai se rupe in bucati mici,cartofii se taie cuburi,si se adauga in oala de ciorba.
Dovlecelul se da pe razatoarea mare si se pune cand legumele sunt aproape fierte.
Se adauga condimentele dupa gust si bulionul.
Dupa ce oprim focul se amesteca smantana cu cate un polonic din ciorba fierte,se amesteca bine si se adauga in oala de ciorba,acestecand bine sa nu se "branzeasca"
Se pune patrunjelul proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare si cartofi acrita cu bors

Postat de Pungasa_Rogue

Ciorba de perisoare si cartofi acrita cu bors

Tija de apio se spala si se taie in doua. Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie marunt. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata de foi, se...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Postat de TAB1TA

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute. Legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2014, 16:59
la 23.09.2014, 17:25
adele
la 23.09.2014, 17:29
O ciorbita foarte buna!
la 23.09.2014, 17:33
la 23.09.2014, 18:18
like

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking