Ciorba de cartofi cu vin

Postat de Sidy in Ciorbe
9 Sep 2011 | 3211 vizualizari
Ciorba de cartofi cu vin

Dupa cheful de ieri de Sf Maria, eu zic ca aceasta ciorba merge foarte bine...Voi ce spuneti ?

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • o felie telina
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 ceapa mica rosie
  • 150 g carnati afumat
  • 200 ml vin
  • 2 linguri sos chilli
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • o foaie dafin

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie dupa preferinta. Ceapa se lasa intreaga( dupa ce a fiert se arunca) Carnatul se taie felii.

Intr-o oala punem 3-4 l apa legumele, vinul, sosul chilli, foaia de dafin si asezonam cu condimentele. Lasam sa fiarba acoperit , la foc potrivit. Cand legumele sunt fierte presaram deasupra patrunjel verde tocat si servim ciorba in farfurie cu cate un mot de smantana.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu vin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de iepure

Postat de sufletista

Ciorba de iepure

Intr-un bol am amestecat vinul, laptele si condimente, am adaugat carnea spalata bine, acoperim cu o folie si lasam peste noapte. Inainte sa pregatim ciorba, clatim carnea si o adaugam intr-o...

Citeste continuarea

Ciorba ungureasca de peste cu ciuperci

Postat de mihaelar63

Ciorba ungureasca de peste cu ciuperci

Capul de somn si oasele ramase de la filetarea pestelui se spala si se fierb 15 minute in 2 l apa sarata in care s-a pus si foile de dafin .  Scurgeti pestele pastrand zeama ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2011, 08:57
la 09.09.2011, 09:09
la 09.09.2011, 10:37
Merge de minune
la 09.09.2011, 10:43
buna
la 09.09.2011, 11:47

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking