Ingrediente
- 1 conopida de 500 gr.
- 2 ardei rosii
- 1 ceapa rosie
- 2 morcovi potriviti
- 5-6 boabe de piper negru
- 3 linguri ulei
- sare si piper dupa gust
- 1 cescuta hrisca
- 100 ml bors (din comert am avut eu)
- 2 linguri pasta de rosii
- marar uscat
- patrunjel verde tocat
Mod de preparare
Curatam si spalam legumele.
Ceapa o tocam si o punem la calit in ulei.
Adaugam ardeii taiati bucati si morcovii taiati rondele.
Sotam legumele cateva minute, adaugam apa, cca 3l.
Punem in oala buchetelele de conopida, sare si piper dupa gust, lasam sa fiarba ciorba la foc mic cca 30 minute.
Diluam pasta de tomate cu bors, adaugam amestecul in oala peste ciorba.
Presaram boabele de hrisca, lasam sa fiarba cca 15 minute.
Adaugam marar uscat si patrunjel proaspat tocat, lasam ciorba acoperita cateva minute sa se intrepatrunda aromele apoi servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu hrisca si bors" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|