Ciorba de fasole pastai

Postat de rhapsody in Mancaruri de post
2 Dec 2014 | 8393 vizualizari
Ciorba de fasole pastai

Stiu ca nu pun prea des retete de ciorba, asta nu inseamna ca nu prepar. Prepar saptamanal ciorba fiindca am doi borsari in casa. :))

Ingrediente

  • 700-800 g fasole pastai congelate
  • 2 morcovi potriviti
  • 3 cepe potrivite (250 g)
  • 1 ardei rosu (100 g curatat)
  • 1/2 radacina de telina
  • 5 l apa
  • 1 ramura de cimbru
  • 2 lg leustean uscat
  • fulgi de chili (ardei iute)
  • 800 ml bors proaspat
  • 50 ml ulei de floarea soarelui presat la rece
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1.  Pune fasolea in apa cu putina sare si lasa sa dea un clocot.
2. Spala si curata ceapa, morcovii si telina si taie-le in cuburi impreuna cu ardeiul, apoi le pui in ciorba. Pune si ramura de cimbru si lasa sa fiarba 15-20 minute apoi adauga borsul si mai lasa 5-10 minute la foc potrivit.

3. Opreste focul, adauga uleiul, leusteanul si fulgii de chili. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba cu fasole pastai, reteta gustoasa de post

Postat de vasimur

Ciorba cu fasole pastai, reteta gustoasa de post

Cum se prepara Ciorba cu fasole pastai, reteta gustoasa de post Curățăm ceapa, usturoiul, cartofii, morcovii, pătrunjelul și țelina și le spălăm bine. Spălăm și roșiile. Ceapa o...

Citeste continuarea

Zama de pastai aita

Postat de panacris

Zama de pastai aita

Păstăile se curăță la capete și se rup în trei bucăți. Ceapa se curăță și se pune la călit cu ulei și putină apă. După ce devine translucidă se adaugă ardeii tocați...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2014, 10:09
la 02.12.2014, 10:24
hmmm cat de buna e ciorbica asta
la 02.12.2014, 10:32
la 02.12.2014, 10:40
O portie calda si mie!
la 02.12.2014, 10:44
minunat e

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking