Ingrediente
- un morcov;
- 1/2 telina;
- o ceapa;
- un ardei;
- doua roşii;
- o ling.orez;
- borş;
- ulei
ptr.perişoare:
- 400 gr carne vita;
- 1 ling.griş;
- un ou;
- sare;
- piper;patrunjel
Mod de preparare
Morcovul şi telina se dau pe razatoare;restul legumelor se toaca cubulete.
Legumele (morcovul,telina,ceapa,ardeiul şi roşiile)se calesc ın putin ulei;se adauga aprox.un litru şi jumatate de apa fierbinte.
Se lasa sa dea 2-3 clocote.
Se formeaza perişoarele cu mana umeda şi se adauga ın ciorba.se lasa sa mai dea 2-3 clocote şi se adauga borşul (se fierbe borşul separat).
Se mai lasa pe foc 3-4 min.şi se adauga lingura de orez.
Se mai lasa pe foc 2-3 min.Se ınchide focul se adauga verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perişoare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|