Ciorbă de perişoare

Postat de portiadelumina in Ciorbe
12 Sep 2013 | 7979 vizualizari

Recunosc că preferata mea este ciorba de burtă, dar şi cea de perişoare îmi place foarte mult, se bate pentru locul doi cu ciorba rădăuţeană, cu ciorba de roşii, cu ciorba de urzici, cu ciorba de fasole şi cu ciorba de os afumat. Şi partea bună este că această ciorbă poate fi acrită atât cu zeamă de varză cât şi cu borş, având acelaşi succes când este pusă pe masă alături de un ardei bun şi (pentru cine ştie) de mămăligă. Evident că ciorba poate fi făcut cu carne de vită, de pasăre, de porc ori mixtă. Eu am optat pentru cea de porc ( de data asta) fiind cea care dă gustul cel apropiat de ceea ce numesc eu ciorbă de perişoare.

Inapoi la reteta

Comentarii (85)

la 12.09.2013, 16:00
Ciorba asta mi-a adus aminte de mama...de cum alerga dupa mine prin bucatarie sa o mananc Acum nu as mai refuza-o
la 12.09.2013, 16:08
Delicioasa; pt mine ciorba de perisoare este pe locul intai la favorite( fie ca e cu bors sau moare de varza)
la 12.09.2013, 16:13
Una din ciorbele mele preferate
la 12.09.2013, 16:29
E foarte buna, imi place mult!
la 12.09.2013, 16:49
Alexandra, să înţeleg că făceai mofturi când erai mică) Copiii sunt deseori pretenţioşi. Vezi, acum mare, realizezi că părinţii nu doresc decât ce e bun pentru copii lor.
la 12.09.2013, 16:50
Mihaela, uneori (poate deseori) cred că-ţi este dor de câte o zeamă de vară din aia românească. Nu că acolo unde eşti acum nu se poate face, ca şi borşul de altfel, dar aici parcă are alt gust. Mulţumeesc frumos!
la 12.09.2013, 16:51
Rocsi, se pare că azi iar am nimerit bine, adică pe gustul bucătăraşilor. Mulţumesc!
la 12.09.2013, 16:52
Angelina, sunt convins, nici nu ar avea cum altfel, e plină de ingrediente minunate la gust. Mulţumesc!
la 12.09.2013, 17:49
Ce bunatate de ciorba a facut "nebucatarul"nostru!
la 12.09.2013, 17:53
Buni, a fost bună, zic eu, căci când găteşti de drag, cu drag, n-are cum să iasă altfel. Mulţumesc frumos!
la 12.09.2013, 18:44
imi place mult ciorba de perisoare!
la 12.09.2013, 18:47
bvoooo
la 12.09.2013, 19:45
ti-am zis eu ca esti minunat!
la 12.09.2013, 19:45
Cred, Andreea, ca şi multor altor bucătăraşi şi oameni. Mă bucur că am fost şi pe gustul tău. Mulţumesc!
la 12.09.2013, 19:46
Mulţumesc, Nilgun! Chiar dacă tu nu mănânci carne de porc (cred) sigur foloseşti una din variantele descrise de mine în introducere.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking