Ingrediente
- maruntaie de pui (aripi, gat, cap, inima, pipota)
- 2 morcovi
- 1 patrunjel
- 1/2 telina
- 1/2 gulie
- 1 ceapa
- 1/2 ardei gras
- 1 rosie
- 500 ml zeama de varza murata
- 1 pumn varza murata taiata fideluta
- 2 linguri ulei
- marar verdepatrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare
Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea cu gauri mari.
Punem la incalzit uleiul intr-o oala si sotam morcovii razuiti.
Curatam si celelalte legume si le dam pe razatoarea mare, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga.
Carnea spalata o punem intr-o oala cu 3-4 l apa cu sare la fiert.
Dupa ce da un clocot, o spumuim si adaugam morcovii sotati si celelalte legume.
Asezonam si lasam sa fiarba la foc moderat pina sunt fierte legumele si carnea.
Adaugam zeama de varza si varza fideluta, o lasam 10-15 minute sa fiarba dupa care presaram deasupra ciorbei verdeata tocata.
Nu uitati sa serviti si ardei iute linga aceasta minunata ciorba.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|