Ciorba de pui cu fasole verde

Postat de carmenvlad in Pui
26 Mar 2011 | 8923 vizualizari
Ciorba de pui cu fasole verde

Ingrediente

Ingrediente

  • 500 g carne pui (spate, aripioare)
  • 200 g fasole verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 50 g orez
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • Sare dupa gust
  • 1 lingurita Maggi “secretul gustului”
  •  2 lingurite “bors magic”

 

Mod de preparare

Se spala carnea bine si se pune la fiert in aproximativ 3 l apa calda. Se spumeaza de cateva ori si apoi se adauga ½ lingurita sare, pastarnacul, 1 morcov, 1 cartof taiat in patru, fasolea verde si se acopera vasul cu un capac

. Se fierbe ciorba 20 de minute. Se adauga ceapa calita impreuna cu ardeiul gras su un morcov ras in 50 ml ulei, orezul spalat, secretul gustului si se mai fierbe 10-15 minute.

Se acreste ciorba cu 2 lingurite de bors, se presara patrunjel si se opreste focul. Se acopera vasul si se mai lasa 10 minute.

Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui

Postat de cristeena20

Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui Bucatile de carne (eu am folosit piept, coaste si gat ) se spala si se pun in oala la fiert. Deoarece eu am avut carne de...

Citeste continuarea

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Postat de katty

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert acoperita cu apa rece. Spumam bine pana carnea este  fiarta. Pentru vca puiul era de tara, deci mai tare, am fiert carnea intr-o oala sub...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2011, 20:41
Arata ffff bine Carmen...imi place mult
la 26.03.2011, 20:42
la 26.03.2011, 20:57
ce bine arata
la 26.03.2011, 21:17
buna imi place cum arata
la 26.03.2011, 22:11

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking