Ingrediente
Ingrediente
- 500 g carne pui (spate, aripioare)
- 200 g fasole verde
- 1 ardei gras rosu
- 1 pastarnac
- 2 cepe
- 1 cartof
- 2 morcovi
- 50 g orez
- 50 ml ulei
- 1 legatura patrunjel verde
- Sare dupa gust
- 1 lingurita Maggi “secretul gustului”
- 2 lingurite “bors magic”
Mod de preparare
Se spala carnea bine si se pune la fiert in aproximativ 3 l apa calda. Se spumeaza de cateva ori si apoi se adauga ½ lingurita sare, pastarnacul, 1 morcov, 1 cartof taiat in patru, fasolea verde si se acopera vasul cu un capac
. Se fierbe ciorba 20 de minute. Se adauga ceapa calita impreuna cu ardeiul gras su un morcov ras in 50 ml ulei, orezul spalat, secretul gustului si se mai fierbe 10-15 minute.
Se acreste ciorba cu 2 lingurite de bors, se presara patrunjel si se opreste focul. Se acopera vasul si se mai lasa 10 minute.
Se serveste calda
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|