Ingrediente
- 1 kg carne de pui
- ardei grasi galbeni/rosii/verzi
- o bucata de telina
- 3-4 cepe uscate
- 2 morcovi
- un pastarnac
- un dovlecel
- 2 cartofi mari
- 3-4 fire de ceapa verde
- 600 ml bors acru de putina
- verdeturi (leustean, patrunjel)
- sare dupa gust
- taietei de casa
- un ou mare
- 400 ml smantana (20% grasime)
Mod de preparare
Se fierbe carnea, adunand periodic spuma formata.
Se adauga legumele tocate marunt si se lasa la foc potrivit pana incepe sa clocoteasca supa.
Se sareaza dupa gust si se acreste cu bors de putina. Dupa ce reincepe fierberea se adauga taieteii.
Dupa 5 minute aproximativ, timp in care fierb taieteii, adaugam smantana amestecata cu ou. Incorporam amestecul in ciorba, avand grija ca flacara sa fie la un nivel mediu.
Se presara verdeturile tocate. Se serveste calda, cu ardei iute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui dreasa cu smantana si ou" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|