Ciorba de salata verde

Postat de pisicutzaa in Ciorbe
10 Mar 2010 | 5449 vizualizari
Ciorba de salata verde

Ingrediente:

Ingrediente

  • * salata verde (eu am avut 2 salate mari)
  • * 1 morcov
  • * 1 ceapa
  • * cateva felii de slanina (cine vrea)* smantana (~ 200 ml)
  • * sana sau iaurt mai acrisor
  • * 3 oua
  • * marar   
  • * sare
  • * optional putin otet (daca o vreti mai acra)

Mod de preparare

Se caleste ceapa si slanina, dupa care se pune si morcovul (dat pe razatoare).

Salata se spala si se rupe (sau se taie).

 Legumele se pun la fiert in oala de ciorba si se lasapana cand sunt pe jumatate gata, apoi se pune si salata. Dupa ce s-a fiert si salata se pune omleta din cele 3 oua taiata bucatele,  se stinge focul si se lasa se raceasca 5-10 minute, timp in care amestecam smantana cu iaurtul, apoi luam cate un polonic de ciorba si turnam incet peste amestecul de lactate, apoi se pune totul in oala, adaugand si mararul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc

Postat de mihaelar63

Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc

Morcovul si patrunjelul se taie rondele. Sunculita  si usturoiul se marunteste. Ceapa, ardeiul si telina se taie cuburi. Toate se soteaza in putin ulei....

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de purcel

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de purcel

Radacinoasele, ceapa si ardeii se spala se curata si se taie marunt. Prajiti usor carnea in ulei si adaugati legumele maruntite. Sotati totul 5 minute si adaugati 2.5 l apa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2010, 14:23
nu am mai mancat niciodata pana acum! ce gust o avea?
la 10.03.2010, 14:37
e buna, ionela2682 eu nu bag marar, o acresc cu zeama de lamaie si in loc de slanina prajesc feliute de kaiser.
la 10.03.2010, 16:43
si eu o fac ca mamidesara , pun in ea orez sau galuscute de ou cu faina .
felicitari pentru reteta , ciorba are o culoare foarte frumoasa .
la 28.03.2010, 18:34
Multumesc de aprecieri Mihaelar63. Fac si cu bucatele de kaiser, dar atunci nu aveam , as aca am optat ptr o slaninuta afumata cu bucatele de carnita in ea.
la 24.05.2010, 00:16
LA MULTI ANI multa sanatate si fericire

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking