Ciorba de spanac cu leurda si hrisca

Postat de Valclaudia in Ciorbe
29 Mar 2014 | 4380 vizualizari
Ciorba de spanac cu leurda si hrisca

reteta de post

Ingrediente

  • 1 punga de spanac congelat
  • 1 legatura de leurda
  • 4 linguri de ulei
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 3 linguri pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cescuta de hrisca
  • 1 foaie de dafin
  • putin usturoi granulat
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Spalam leurda. Tocam marunt coditele de leurda si le calim in ulei.

Adaugam rosiile pasate, pasta de ardei, foaia de dafin, ssi piper dupa gust.

Calim cca 10 minute aceste ingrediente, adaugam 4l apa rece, punem in oala si spanacul congelat si lasam sa fiarba la foc potrivit cca 30 min.

Reducem focul, adaugam 1 cescuta de hrisca, mai lasam sa fiarba 10 minute, adaugam ustoroi granulat si patrunjel verde tocat.

Stingem focul, lasam 5-10 minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu leurda si hrisca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de cartofi noi cu hrean

Postat de mihaelar63

Ciorba de cartofi noi cu hrean

Curatati si spalati legumele. Cartofii se taie cuburi si se pun in apa rece. Costita afumata se fierbe in apa clocotita, 10 minute si se arunca apa. Gustul de afumat nu va fi atat de...

Citeste continuarea

Ciorba de dovlecel cu rosii si scarita afumata

Postat de merisor67

Ciorba de dovlecel cu rosii si scarita afumata

Spălăm scărița afumată, o porționăm și o punem la fiert în apă cât să fie acoperită. O lăsăm să fiarbă pentru 2-3 clocote, apoi scurgem apa, clătim carnea și o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2014, 13:06
la 29.03.2014, 13:20
De sezon!
la 29.03.2014, 13:21
cred ca e tare buna
la 29.03.2014, 13:22
la 29.03.2014, 13:41

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking