Ciorba de vacuta cu multe legume

Postat de panacris in Ciorbe
15 Iun 2011 | 8627 vizualizari
Ciorba de vacuta cu multe legume

Legumele de vara au inundat piata! M-am gandit la o ciorba/supa cu multe legume! Deoarece in familia noastra leguma cea mai dorita este "carnea", am adaugat si un pic de carnita de vacuta. Pofta buna!

Ingrediente

  • ceapa verde 4 fire
  • morcovi 2 bucati
  • telina 1 bucata mai mica
  • pastarnac 1 bucata
  • dovlecei 2 bucati
  • fasole verde 200 gr.
  • conopida 1 bucata mica
  • brocoli 1 bucata mica
  • ardei verde sau rosu 1 bucata
  • rosii 2 bucati
  • piept de vacuta  300 gr.
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • leustean

Mod de preparare

Ceapa verde sa toaca marunt si se caleste in apa cu ulei. Carne se taie in bucatele, se adauga la ceapa. Intre timp se curata legumele si se toaca marunt. Dupa ce carnea e fiarta pe jumatate, se adauga si cubuletele de legume. S lasa la fiert cca. 30 de minute. Ciorba se asezoneaza cu sare si piper. La servire se presara patrunjel si leustean taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu multe legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de vacuta cu multe legume 2

Postat de panacris

Ciorba de vacuta cu multe legume 2

Carnea macra de vacuta se taie patratele, se pune la fiert cu ceapa in apa cu putina sare, la oala minune, cca. o ora. Dupa ce s/a fiert carnea se adauga legumele asortate, foile de dafin, ardeiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.06.2011, 21:42
buna
la 15.06.2011, 21:49
perfecta!!!!!
la 15.06.2011, 21:52
ioooi,ce culoare-i acol-n oalaaa
la 15.06.2011, 23:46
la 16.06.2011, 07:36
E perioada din an in care mancarea e cea mai savuroasa cu legume proaspete de ale noastre

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking