Ciorba de varza cu praz si carnati afumati

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
21 Noi 2014 | 8388 vizualizari
Ciorba de varza cu praz si carnati afumati

Nu am vrut sa las varza singura daca tot aveam carnati afumati buni , de casa .

Ingrediente

  • 500 gr carnati afumati de casa
  • 1 varza mica
  • 1 praz
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 floare de marar uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala .

Prazul se taie in patru pe lungime apoi marunt . Morcovul se toaca bucatele . Se calesc in ulei usor .

Rosiile se decojesc , se toaca si se pun si ele la calit .

Adaugati 3-4 l apa peste legumele calite .Puneti si mararul + foia de dafin .

In momentul in care incep sa se fiarba morcovii [ aprox 15 minute , depinde de soi ] puneti carnatul taiat bucati si varza taiata fideluta .

Dupa 10 minute  ciorba este gata de servit .

Asezonati cu sare si piper .

Eu am servit cu ardei iute verde si ridichi murate :http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-ridichi-rosii-murate-66210.html.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu praz si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de salata verde

Postat de mirela0911

Ciorba de salata verde

Salata se spala bine si se pune in apa clocotita cu putina sare pentru 2-3 minute. Se scurge bine, se taie mai marunt si se pune intr-o  oala  cu 4 litri de apa sa fiarba, impreuna cu...

Citeste continuarea

Ciorba cu leguma porcu (leguma mea preferata)

Postat de Constelatialeu

Ciorba cu leguma porcu (leguma mea preferata)

Mai intai am pus oasele la fiert cu putina sare in oala sub presiune. Dupa ce au fiert oasele le-am scos din zeama, am maruntit carnea de pe ele, oasele le-am taiat pe din doua, ca-mi place mult...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.11.2014, 09:22
Ce-mi place!
la 21.11.2014, 09:23
ce-mi place la tine Miha, nu-ti lipseste niciodata afumatura
la 21.11.2014, 09:34
Meri, vorba fetelor , ti pup )
la 21.11.2014, 09:36
Ela ,ciorba / supa este prezenta zilnic in meniul nostru . De multe ori prefer sa pun afumatura sau un os cu carne sa fie mai consistenta . In acest caz renunt am la felul doi .
la 21.11.2014, 09:39

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking