Ciorba de varza cu praz si carnati afumati

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
21 Noi 2014 | 8418 vizualizari
Ciorba de varza cu praz si carnati afumati

Nu am vrut sa las varza singura daca tot aveam carnati afumati buni , de casa .

Ingrediente

  • 500 gr carnati afumati de casa
  • 1 varza mica
  • 1 praz
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 floare de marar uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala .

Prazul se taie in patru pe lungime apoi marunt . Morcovul se toaca bucatele . Se calesc in ulei usor .

Rosiile se decojesc , se toaca si se pun si ele la calit .

Adaugati 3-4 l apa peste legumele calite .Puneti si mararul + foia de dafin .

In momentul in care incep sa se fiarba morcovii [ aprox 15 minute , depinde de soi ] puneti carnatul taiat bucati si varza taiata fideluta .

Dupa 10 minute  ciorba este gata de servit .

Asezonati cu sare si piper .

Eu am servit cu ardei iute verde si ridichi murate :http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-ridichi-rosii-murate-66210.html.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu praz si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de vacuta

Postat de simona72

Ciorba de vacuta

Spalam bine carnea,a mea a vut si putin os, am taiat oasele separat si le-am lasat cu putina carne, iar restul de carne am taiat-o bucati. Am pus carnea la fiert cu apa in oala pt ciorba, iar...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu os de vita

Postat de gurita_ta2005

Ciorba de perisoare cu os de vita

Osul de vita se opareste intr-o oala cu apa clocotita.Se scoate si se pune la fiert in apa rece cu sare si piper,se lasa la fiert la foc mic. Ceapa se toaca marunt,pastarnacul il taiem cubulete...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.11.2014, 09:22
Ce-mi place!
la 21.11.2014, 09:23
ce-mi place la tine Miha, nu-ti lipseste niciodata afumatura
la 21.11.2014, 09:34
Meri, vorba fetelor , ti pup )
la 21.11.2014, 09:36
Ela ,ciorba / supa este prezenta zilnic in meniul nostru . De multe ori prefer sa pun afumatura sau un os cu carne sa fie mai consistenta . In acest caz renunt am la felul doi .
la 21.11.2014, 09:39

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking