Ingrediente
- 1 varza rosie
- 1/2 ardei rosu
- praz verde (1 buc. de cca 10 cm)
- 1/2 ardei galben
- 3 linguri de ulei
- 1 rosie mare
- sare si piper dupa gust
- marar verde, 1 legatura
- coaste afumate (6 bucati)
- piept de porc afumat (2 felii)
Mod de preparare
Spalam cu apa rece coastele de porc si pieptul.
Spalam varza rosie si o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Spalam legumele, le taiem dupa preferinta (prazul,rosia si ardeiul), apoi le calim impreuna cu bucatile de carne (coastele si pieptul de porc taiat bucatele), in uleiul incins. Dupa ce s-au calit, adaugam varza data pe razatoare, sare, piper, punem apa si lasam ciorba la fiert, la foc mic pana fierbe carnea si se desprinde cu usurinta de pe oase.
Dupa ce stingem focul presaram patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza rosie cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|