Ciorba de vitel cu spatzle

Postat de panacris in Ciorbe
12 Mai 2012 | 4018 vizualizari
Ciorba de vitel cu spatzle

Ciorbele la noi nu prea au succes! Dar cea de vitel, se mananac bine:D

Ingrediente

  • oase de vitel cu carne pe ele:D 600 g.,
  • morcov, pastarnac, telina,
  • ceapa galbena,
  • leustean,
  • sare iodata,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • boia dulce de ardei,
  • piper proaspat macinat,
  • spatzle 100 g.

Mod de preparare

Oasele se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Se spumeaza dupa ce da in clocot. Se curata legumele si se rad pe razatoarea mai mare. Se adauga la ciorba legumele si foia de dafin, se asezoneaza de sare, boia si piper. Se lasa sa fiarba, semiacoperit, cca. 30 de minute la foc mediu. Dupa ce s/a fiert carnea si legumele se adauga spatzle, (taitei de casa, taiati mai grosier, cu ou). Se mai lasa la fiert cca. 5 minute. Ciorba se serveste fierbinte cu ardei iute sau smantana dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu spatzle" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de urzici cu rosii

Postat de katty

Ciorba de urzici cu rosii

Alegem bine urzicile si le spalam in mai multe ape. Intr-o oala punem jumatate de litru de apa. Cand apa clocoteste adaugam 1/2 lingurita sare si urzicile scurse.Fierbem 10 minute, dupa care le...

Citeste continuarea

Ciorba de pui cu taitei

Postat de mirela0911

Ciorba de pui cu taitei

Intr-o oala de 4 litri se pune apa rece. Bucatile de carne se spala bine si se pun in oala. Se lasa sa fiarba la foc potrivit si se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga si putina sare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2012, 21:15
cu spätzle,ce idee grozava Cris
la 12.05.2012, 21:16
si cu legume
la 12.05.2012, 21:17
la 12.05.2012, 21:27
tocmai am vazut si eu la practica spaetzle in ciorbe
la 12.05.2012, 21:31
tare tare buna

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking