Pulpele spalate bine le-am pus la fiert impreuna cu morcovii si telina taiate bucati mari si ceapa intreaga.
Cand incepe sa fiarba spumati des.
Dupa ce s-a fiert bine carnea,se scoate impreuna cu legumele pe un platou si le lasam sa se raceasca putin.
Legumele( ceapa o aruncam)le paseram bine cu blenderul si le adaugam in supa.
Carnea(fara pielita si oase)o rupem fasii si o adaugam in supa.
Punem toate la fiert,adaugam sare,concentrat daca doriti,si usturoiul zdrobit.
Albusele le batem putin cu sare si le adaugam in supa care clocoteste,amestecand energic cu un tel sa nu se formeze bucati mari de albus.
Intr-un castron incapator se bat bine galbenusele cu zeama de la o lamaie si se adauga smantana.
La 5 min dupa ce oprim focul, adaugati cate un polonic de supa in amestecul de smantana,pana ajunge la temperatura supei,dupa care adaugati in ciorba dresul,amestecand bine.
Eu nu pun verdeata,doar cimbru din cand in cand.
Se serveste cu ardei iuti.
pofta buna!!!