Rețetă de ciorbă rădăuțeană
Postat de Bucataras
Iată cum se prepara Rețetă de ciorbă rădăuțeană: Curățați și spălați bine legumele. Puneți puiul într-o oală cu apă suficientă să-l acopere și adăugați sare....
Citeste continuareaDenumirea am vazut-o la Anca,dar eu fac ciorba asta de cand gatesc.Dupa ce m-am invatat sa fac ciorba de burta,ptr ca mama mea nu manca asa ceva,am facut ceva asemanator cu carne de pui,in ideea ca v-a manca si de burta,dar nu am reusit sa o conving.
Ingrediente
Mod de prepararePulpele spalate bine le-am pus la fiert impreuna cu morcovii si telina taiate bucati mari si ceapa intreaga. Cand incepe sa fiarba spumati des. Dupa ce s-a fiert bine carnea,se scoate impreuna cu legumele pe un platou si le lasam sa se raceasca putin. Legumele( ceapa o aruncam)le paseram bine cu blenderul si le adaugam in supa. Carnea(fara pielita si oase)o rupem fasii si o adaugam in supa. Punem toate la fiert,adaugam sare,concentrat daca doriti,si usturoiul zdrobit. Albusele le batem putin cu sare si le adaugam in supa care clocoteste,amestecand energic cu un tel sa nu se formeze bucati mari de albus. Intr-un castron incapator se bat bine galbenusele cu zeama de la o lamaie si se adauga smantana. La 5 min dupa ce oprim focul, adaugati cate un polonic de supa in amestecul de smantana,pana ajunge la temperatura supei,dupa care adaugati in ciorba dresul,amestecand bine. Eu nu pun verdeata,doar cimbru din cand in cand. Se serveste cu ardei iuti. pofta buna!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Bucataras
Iată cum se prepara Rețetă de ciorbă rădăuțeană: Curățați și spălați bine legumele. Puneți puiul într-o oală cu apă suficientă să-l acopere și adăugați sare....
Citeste continuareaPostat de oanapl
Legumele se curăță, se spală și se pun întregi la fiert în apă rece cu sare și foile de dafin. Se adaugă la fiert pieptul de pui tăiat fâșii. Când legumele...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|