Ciorba radauteana..de Bihor

Postat de Sidy in Ciorbe
16 Aug 2011 | 8539 vizualizari
Ciorba radauteana..de Bihor

Ciorba radauteana este varianta mai light a ciorbei de burta

Ingrediente

  • 400 g carne de pui
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 200 ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 buc usturoi
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • frunze leustean
  • frunze patrunjel verde
  • ardei iute

Mod de preparare

Preparare Ciorba radauteana

Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare.

Intre timp curatam zarzavatul si taiem felii legumele. Un morcov il radem pe razatoarea cu gauri mari si il calim in doua linguri de ulei pentru o culoare mai frumoasa a ciorbei. Dupa ce am spumat supa , adaugam zarzavatul si legumele, apa necesara , sare si piper si lasam sa fiarba. Cu 10 minute inainte de a fi gata fiarta ciorba adaugam 1/2 din usturoiul presat marunt ,leusteanul si mai lasam sa dea cateva clocote.

Galbenusurile cu cealalta 1/2 de usturoi presat si niste smantana le amestecam bine si adaugam un polonic de ciorba fierbinte. Stingem focul sub ciorba si turnam amestecul de smantana. Invartim si adaugam patrunjelul verde tocat.Se acreste cu zeama de lamaie.

Ciorba radauteana se serveste cu ardei iute. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana..de Bihor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de vara cu legume

Postat de Corina33

Ciorba de vara cu legume

Legumele curatate si taiate cubulete, buchetele, respectiv rondele, se pun la fiert in 3-4 litri de apa. Cand sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii si se condimenteaza cu sare si piper,...

Citeste continuarea

Ciorba de miel la ceaun

Postat de eumimi

Ciorba de miel la ceaun

Punem carnea de miel la fiert, impreuna cu maruntaiele si o dam intr-un clocot. Ceapa si morcovii le tocam cubulete si le punem la fiert in apa cu sare. Adaugam si carnea de miel...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.08.2011, 08:42
buna
la 16.08.2011, 09:11
ce ciorbita buna
la 16.08.2011, 09:37
la 16.08.2011, 09:50
yamiiii vin la o portie de ciorba
la 16.08.2011, 11:49
absolut delicioasaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking