Ciorba taraneasca de porc

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
17 Noi 2014 | 19240 vizualizari
Ciorba taraneasca de porc

Am preparat aceasta ciorbita cu carne proaspata de porc. A fost super-gustoasa.

Ingrediente

  • 1 kg carne porc
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjei radacina
  • 2 cartofi
  • 2 tije telina
  • 2 rosii
  • 1 ardei iute
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa rosie
  • 1 fir de praz
  • 1 pahar mazare verde congelata
  • 50 ml ulei
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatati si spalati legumele .

Taiati rondele morcovii si patrunjelul radacina . Tocati ceapa , prazul si ardeiul .

Caliti usor aceste legume impreuna cu carnea de porc taiata bucati mai mici .

Tocati marunt rosiiile si le adugati la calit .

Turnati 3-4 l apa . Sarati si fierbeti.

Cand morcovii si carnea s-au patruns se adauga cartofii taiati cubulete +telina taiata marunt.

Se mai fierbe 10 minute si se pune si mazarea verde .

Dupa 5 minute se ia de pe foc si se serveste cu multa verdeata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba taraneasca de porc

Postat de mirela0911

Ciorba taraneasca de porc

Se spala carnea, se opareste pentru cateva secunde in apa clocotita dupa care se scurge bine de apa si se taie in bucatele mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se pune la calit...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca, cu carne de porc

Postat de vasimur

Ciorba taraneasca, cu carne de porc

Cum se prepara  Ciorba taraneasca, cu carne de porc Pregătirea c ărnii .  Ne vom ocupa mai întâi de carne deoarece fierbe mai greu decât legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2014, 18:53
Si-un ardei iute, te rog
la 17.11.2014, 19:21
Ardeiul iute la produs finit Ina
la 17.11.2014, 19:29
Tulai Doamne,buna-i!!
la 17.11.2014, 19:29
Buna rau!!
la 17.11.2014, 20:00
ce bunatate ai facut!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking