Ciorba usoara de zucchini

Postat de Valclaudia in Ciorbe
10 Aug 2014 | 4190 vizualizari
Ciorba usoara de zucchini

Ingrediente

  • 1 zucchini
  • 1 morcov mare
  • 1 cartof mare
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingura oregano in otet
  • leustean si marar proaspat dupa gust
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele.

Curatam zucchini de coaja si cu ustensila de curatat il taiem fasii lungi,de jur imprejur pana ajungem la mijloc, la zona cu seminte.

Partea cu semintele, cartoful si rosiile se trec prin robot.

Punem in oala 4 linguri de ulei, adaugam ceapa tocata, morcovul taiat cubulete,apoi ardeiul taiat fasii.

Lasam la calit cateva minute.

Adaugam fasiile de zucchini, adaugam sare si piper dupa gust, mai punem cca 2l apa rece si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele.

Dupa ce au fiert legumele, adaugam 1 lingura oregano in otet si verdeata tocata marunt.

Lasam cateva minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba usoara de zucchini" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de stevie (de post)

Postat de autodiag

Ciorba de stevie (de post)

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Bucatica de...

Citeste continuarea

Ciorbă de fasole cu ciolan afumat

Postat de portiadelumina

Ciorbă de fasole cu ciolan afumat

Întâi de toate trebuie să spun că fasolea am făcut-o la oala sub presiune. Pentru care motiv, am pus fasolea la umflat din timp (ar fi mers şi fără această etapă) şi ciolanul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.08.2014, 14:09
Buna
la 10.08.2014, 14:16
la 10.08.2014, 14:25
buna ciorbita
la 10.08.2014, 14:29
buna
la 10.08.2014, 14:32
Noi le zicem dovlecei, deşi, sunt ceva diferenţe. Bine, diferenţe sunt şi între dovlecei. E foarte bună rece.

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking