Ciorba usoara de zucchini

Postat de Valclaudia in Ciorbe
10 Aug 2014 | 4197 vizualizari
Ciorba usoara de zucchini

Ingrediente

  • 1 zucchini
  • 1 morcov mare
  • 1 cartof mare
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingura oregano in otet
  • leustean si marar proaspat dupa gust
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele.

Curatam zucchini de coaja si cu ustensila de curatat il taiem fasii lungi,de jur imprejur pana ajungem la mijloc, la zona cu seminte.

Partea cu semintele, cartoful si rosiile se trec prin robot.

Punem in oala 4 linguri de ulei, adaugam ceapa tocata, morcovul taiat cubulete,apoi ardeiul taiat fasii.

Lasam la calit cateva minute.

Adaugam fasiile de zucchini, adaugam sare si piper dupa gust, mai punem cca 2l apa rece si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele.

Dupa ce au fiert legumele, adaugam 1 lingura oregano in otet si verdeata tocata marunt.

Lasam cateva minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba usoara de zucchini" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare cu varza rosie

Postat de Valclaudia

Ciorba de perisoare cu varza rosie

Curatam legumele si le spalam sub jet de apa rece. Ceapa tocata si ardeiul taiat bucati se pun la sotat, in 3 linguri ulei de floarea soarelui. Adaugam morcovii taiati rondele, varza rosie...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe, de post

Postat de AdrianUdrea

Ciorba de fasole boabe, de post

Fasolea se spala bine in doua-trei ape, apoi se pune la hidratat in apa rece, de seara pana dimineata, la frigider. A doua zi se scurge apa, se clatesc boabele de fasole si se pun la fiert in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.08.2014, 14:09
Buna
la 10.08.2014, 14:16
la 10.08.2014, 14:25
buna ciorbita
la 10.08.2014, 14:29
buna
la 10.08.2014, 14:32
Noi le zicem dovlecei, deşi, sunt ceva diferenţe. Bine, diferenţe sunt şi între dovlecei. E foarte bună rece.

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking